Fast Company Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Spark.me 2019 hap thirrjet për aplikime për Konkursin e Startup-ve

Media&PR

Jeremiah Owyang, CEO i Catalyst Companies, është folësi më i ri në Spark.me 2019

Media&PR

Jon Burkhart është folësi i parë kryesor, i konfirmuar i konferencës AllWeb

Thirrje per Aplikime

Workshop “Lanço biznesin tënd”

Business Pulse

Çfarë kanë të përbashkët dy gjigantët e teknologjisë?

Media&PR

Aza Raskin, “Mjeshtëri i Dizajnit” dhe sipërmarrësi serial, është folësi i ri i Spark.me 2017

Lajme

Rob Fitzpatrick, autori i librit “The Mom Test”, është folësi i radhës në Spark.me 2017

Slideshow

5 revistat më të mira për sipërmarrësit

Strategy

4 mënyra që njerëzit e zënë të lexojnë email-et tuaja

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00