Workshop “Lanço biznesin tënd”
Përditësuar së fundmi: 14/05/2018

Workshop “Lanço biznesin tënd”

Share
nga Neada Muçaj
Maj 14, 2018

Mjaft ëndërruat, por filloni të planifikoni. Mësoni hapat praktikë si të filloni një biznes të suksesshëm në këtë workshop 1-orësh.

Drejtuar nga Mevish Aslam, një eksperte e sipërmarrjes, e cila ka mbështetur rreth 100 gra nga e gjithë bota në sipërmarrje.

Finaliste e “Çmimit të Madh të Sipërmarrësit Britanik” me punën e saj të paraqitur në Forbes, Fast Company, Entrepreneur, CNN dhe më tej.

http://www.sprinters.co/

Përshkrim

Çdo ide apo biznes kërkon që të jesh aktiv. Por ku duhet të fokusohemi më shumë? Në këtë workshop, unë do të shpjegoj të gjitha hapat që ju ndihmojnë të keni një fillim të mirë.

Në këtë workshop ju do të :

– Mësoni si të zhvilloni idenë tuaj në një biznes.
– Të zbuloni për çfarë ka nevojë biznesi juaj.
– Ecni me mua hap pas hapi përmes një liste detyrash.
– Përmirësoni fokusin tuaj, motivimin dhe do të ndjeheni të frymëzuar.

Vendodhja: Destil Hostel Albania

Ora: 6 PM – 7 PM