empati Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Matt Desmier vjen si folës në AllWeb Albania 2019 për të sjellë një qasje të re të marketingut

Zhvillim personal

Gabimi që bëni kur tentoni të tregoheni empatikë

Zhvillim Personal

4 elementë që çdo lider do të njohë për empatinë

Business Pulse

Ambientet toksike i bëjnë njerëzit të largohen nga puna dhe projektet të dështojnë