delegim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Si të delegoni punët pa humbur kontrollin

Strategy

Dëshironi të jeni një shef i madh? 7 gjërat që duhet t’i bëni çdo ditë

Strategy

26-vjeçari milioner: “Njerëzit nuk e kuptojnë se çfarë ju duhet për të qenë të suksesshëm”

Lajme

Banka e Shqipërisë hedh në treg 5 kartmonedha të reja

Sipërmarrje

Ja cilat janë detyrat që CEO-t nuk do të delegonin asnjëherë

Strategy

Mënyrat për të qenë një shef i pëlqyeshëm nga punonjësit

Strategy

8 Ndryshimet ndërmjet Sipërmarrësve dhe Punonjësve

Strategy

10 rregullat e Richard Branson për të qenë një lider i madh