çanta Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Ja cili është biznesi që po rinjeh lulëzim në Shqipëri

Slideshow

8 foto, të cilat do iu bëjnë të paketoni çantat dhe të udhëtoni në Shqipëri

Sipërmarrje

Sipërmarrësja 13 vjeçare po ndryshon fytyrën e biznesit në Detroit

Strategy

Si të arrini pavarësinë financiare për 10 vitet në vazhdim

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00