Business Magazine Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Digi Diaspora, do të bëjë bashkë shqiptarët e diasporës në një takim me 27 Dhjetor

Media&PR

Përfundon me sukses edicioni i IV-ët i Albanian Skills Week 2018

Strategy

Çfarë bëjnë ndryshe të rinjtë sot në krahasim me brezat e mëparshëm?

Strategy

Çfarë po e bën aplikimin tuaj të punës, të pavlefshëm në sytë e punëdhënësit?

Intervista

MedNet – Startupi fitues i çmimit të dytë në Startup Live Tirana

Intervista

Vado in Albania: Shqipëria përmes syve të italianëve

Intervista

Ana Zacharian: Me Albanian Skills promovojmë aftësitë profesionale të të rinjve shqiptarë

Media&PR

MediaK2 partner ekskluziv i Business Magazine Albania në Maqedoni

Slideshow

Përfundon Albanian Skills, konkursi që promovon aftësitë dhe formimin profesional tek të rinjtë

Intervista

Mërgim Cahani: HAJDE TE NE të punojmë bashkë dhe t’i japim zgjidhje problemit