Bullgari Archives » Page 2 of 2 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Travel

Shqipëria e para në të pazbuluarat e ballkanit sipas Guida Insider

Lajme

Ndërtimi i linjës së transmetimit me Maqedoninë, miliona euro përfitime ekonomisë shqiptare

Lajme

Festivali Ballkanik i Verës, Shqipëria pjesëmarrëse me 5 kantina vere

Media&PR

CEED organizon konferencën vjetore në Sofje

Lajme

Raporti i “Financial Times”, Klima e investimeve, shtetet e rajonit renditen si atraktive, mungon Shqipëria

Lajme

BERZH dhe BE mbështesin ndërtimin e interkonjeksionit të energjisë Shqipëri -Maqedoni

Media&PR

Codefest mbledh së bashku komunitetin teknologjik

Lajme

BB: Dixhitalizimi mund të zëvendësoje mbi 40 për qind të punonjësve në Shqipëri

Lajme

Indeksi i Lirisë Ekonomike 2016, Shqipëria ngjitet me 30 vende