bord Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Aksionerët e Facebook përpiqen, por nuk arrijnë të kufizojnë fuqinë e Zuckerberg

Business Pulse

Çfarë është lidershipi?

Strategy

Cilësia që i bën njerëzit e zakonshëm në CEO të suksesshëm

Lajme

Aksioneri i Tesla dëshiron të largojë Elon Musk nga pozicioni drejtues

Lajme

Air Albania. Kryeministri Rama lançon nisjen dhe rekrutimin e stafit

Lajme

Mark Zuckerberg: “Jam ende personi më i mirë për të drejtuar Facebook pas skandaleve”

Strategy

Ja cilat janë 3 gjërat që kam mësuar nga puna me personat e famshëm

Strategy

Pse është lëvizje e zgjuar të investosh në kompani që drejtohen nga femrat?

Travel

Ja cila kompani ajrore është vlerësuar si më e mira në Europë

Travel

“Virgin Trains” krijon menunë e veçantë të vajzës 9-vjeçare, pas letrës që ajo i dërgoi Richard Branson