Bleta e Arte Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Keq informimi: kompania e bimëve mjekësore “Albkalustyan” në prag katastrofe

Lajme

Bleta e Artë, vlerësohen 10 sipërmarrje dhe 2 administratorë publikë

Media & PR

Rikthehet ICT Awards, më 2 Shkurt nis rrugëtimin i ri

Lajme

Sipërmarrësit e suksesshëm, Albi Zhulali dhe Genti Selenica folësit kryesorë të Akademisë Ndërkombëtare Verore

Media&PR

Mbyllja e aplikimeve mbledh në Tiranë jurinë e edicionit të pestë të Albanian ICT Awards

Lajme

Cila do të jetë juria e “Albanian ICT Awards 2017”?

Lajme

“Albanian ICT Awards 2017”

Sipërmarrje

Urimi 2016, për sipërmarrësit shqiptarë