Suksesi në shitje – një libër i shkëlqyer për shitjen dhe vetëpërmirësimin
Përditësuar së fundmi: 30/10/2019

Suksesi në shitje – një libër i shkëlqyer për shitjen dhe vetëpërmirësimin

Share
nga Eridon Elshani
Tet 30, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Studiuesit kanë zbuluar se leximi ndihmon në parandalimin e stresit, depresionit dhe çmendurisë, ndërsa gjithashtu rrit besimin, empatinë, vendimmarrjen dhe kënaqësinë e përgjithshme të jetës.

Leximi i librave të duhur mund të çojë në të ardhura më të larta dhe karrierë më domethënëse.

Tom Corley, autor i librit “Shprehitë e Pasura”, zbuloi se pothuajse në të gjitha rastet, njerëzit që bëjnë më shumë se 160,000 dollarë në vit lexojnë libra për vetë-përmirësimin, edukimin dhe suksesin.

Nëse jeni duke menaxhuar një ekip shitje ose jeni një themelues i pikave të shitjes, NJOHURIA është miku juaj më i mirë.

Lexoni gjithashtu:

8 arsyet pse duhet të merrni pjesë në konventën e II-të për menaxherët e shitjes

Libri i parë për sukses në shitje vjen për herë të parë në Kosovë javën e ardhshme.

Ky libër përfshin mprehtësinë e duhur të menaxhimit të një ekipi të shitjes, si dhe psikologjinë e menaxhimit në biznes.

Pse duhet ta lexoni këtë libër:

Denis Gafuri është një autor i shitjes, ku me shkrimet e tij sqaron mënyrën moderne të shitjeve, duke ofruar qindra shembuj se si të mbyllni një shitje dhe pyetjet që duhet t’i bëni vetes para se të hyni në takime.

Nëse doni të kuptoni peizazhin modern të shitjeve dhe psikologjinë e shitjes moderne, atëherë kër i duhur.

Titullohet “SUKSESI NË SHITJE”. Në brendësi të këtij botimi, gjeni shumë këshilla dhe mënyra moderne të shitjes dhe marketingut.

Ky është një libër autobiografik, ku vetë autori tregon për raportin e tij me shitjen dhe eksperiencat e tij gjatë qindra trajnimeve të ndjekura në Kosovë dhe jashtë saj. Aty gjeni detaje për raportet e ndërlikuara që i hasim në punë, sfidat, pengesat por edhe kënaqësitë, siç është edhe marrëdhënia e mirë me klientët.

Ai hulumton në arkivat shqiptare, amerikane dhe angleze. Vetë autori rrëfen ngjarjet me një këndvështrim të veçantë që e karakterizon atë si person. Ai  rrëfen historinë e një shitësi modern dhe të suksesshëm dhe përmban disa nga hulumtimet më të mira në ndërtimin, menaxhimin dhe udhëheqjen e një ekipi të suksesshëm të shitjeve.

Suksesi në Shitje përcjell edhe mënyra për të jetuar një jetë më të mirë, për të gjetur lumturinë dhe për të luftuar stresin e pashmangshëm që vjen nga puna në shitje.

Megjithatë është e rëndësishme të mbani mend se leximi nuk është një zgjidhje e shpejtë.

Është një praktikë afatgjatë, për të cilën duhet të angazhoheni vazhdimisht. Libri kushton 7 euro dhe mund ta porosisni online në www.denisgafuri.com.

Telegrafi