Praktikë me pagesë në media » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 19/04/2019

Praktikë me pagesë në media

Share
nga Eridon Elshani
Pri 19, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

UWC (United World Colleges) është një lëvizje globale arsimore e cila ofron praktikë me pagesë në media.

Përshkrimi 

Programi Praktikë në media është pjesë e kursit të UWC-USA: Forumi i Lidershipit Global që do t’u ofrojë profesionistëve  apo praktikantëve të medias mundësi unike për të treguar historitë e të rinjve që jetojnë jashtë Amerikës.

Ata do të bashkëpunojnë me Drejtorin e GLF-së për të dokumentuar historitë dhe ngjarjet e programit veror të vitit 2019 GLF. Kandidati i kualifikuar duhet të jetë në gjendje të iniciojë dhe modelojë misionin dhe vlerat thelbësore të UWC-së, të marrë pjesë në një mjedis pozitiv dhe të mbajë distancë profesionale ndërmjet pjesëmarrësve dhe stafit. Praktikantët e Medias do të zhvillojnë një bibliotekë të materialeve dixhitale dhe të marketingut për programin dhe faqen e internetit, si dhe do të ndihmojnë pjesëmarrësit e GLF-së me planet e veprimit të projektit të tyre në komunitet.

Benefitet- kompensimi:

• 500 Dollarë
• Banesë dhe ushqim
• Transport gjatë programit GLF
• Sigurim shëndetësor të përkohshëm.

Për më shumë vizitoni uebfaqen: mladinfoo.com