Përdoruesit e Z-Mobile, ankohen se janë vjedhur nga kompania telefonike
Përditësuar së fundmi: 28/11/2019

Përdoruesit e Z-Mobile, ankohen se janë vjedhur nga kompania telefonike

Share
nga Eridon Elshani
Nën 28, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Përdoruesit e telefonisë mobile Z-Mobile (tani pjesë e Vala Telekom), janë ankuar se llogaria e tyre është zbrazur pa paralajmërim.

“Kjo çka ndodhi sot, mendoj se është jo korrekte nga ana e Z-Mobile, pasi që përveç mosparalajmërimit, pa kurrfar përgjegjësie del me një njoftim shumë të thjeshtë duke na thënë se “kaq ishte”! Llogaria e kartelës zbrazet në zero dhe pyetja ime është, kah shkuan ato para? Mendoj se kompania Z-mobile duhet të japë përgjegjësi për të gjitha keto para të humbura të klientëve!”, është shprehur Yll Avdiaj për BusinessMag.

Z-Mobile është përgjigjur ndaj ankesave të konsumatorëve me arsyetimin se ky incident ka ndodhur për shkak të kalimit të numrave në Vala.

Postimi i tyre i plotë:

Të nderuar klientë,

Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare(ARKEP) ka vendosur që numeracionin e alokuar deri më tash te Zmobile t’ia kalojë në shfrytëzim Telekomit të Kosovës.

Kjo ka ndodhur në mesnatë, me të filluar të datës 28.11.2019, kur edhe ka pushuar dhënia e shërbimeve nga Telekomi i Kosovës për nevoja të Z Mobile.

Me keqardhje, ju njoftojmë se me këtë vendim ne nuk jemi pajtuar dhe kjo situatë e krijuar është jashtë vullnetit tonë si kompani.

Kështu që jemi të obliguar të ju informojmë se nga sot, më 28.11.2019, Z Mobile pushon së dhëni shërbime për klientët.

Na vjen keq për çfarëdo bezdie që mund të ju shkaktohet nga gjendja e krijuar.

Ju falënderojmë për besimin!

Z Mobile.

Disa përdorues të Z-Mobile gjithashtu thonë se përveç që i kanë humbur paratë e llogarive të tyre, tani me numrin e Z-Mobile nuk kanë mundësi as të bëjnë thirrje.

220 mijë numrat e telefonisë mobile Z-Mobile kanë kaluar zyrtarisht në Platformën e Vala-s, në mesnatë.