Opsioni i ri i Google mund t'ju ndihmojë të shmangni problemet e alergjisë
Përditësuar së fundmi: 16/08/2017

Opsioni i ri i Google mund t’ju ndihmojë të shmangni problemet e alergjisë

Share
nga Neada Muçaj
Gus 16, 2017

Google sapo fitoi një superfuqi të re.

Motori i kërkimit mund t’ju mundësojë update-ime të personalizuara për sezonin e alergjive në vendodhjen tuaj.

Ashtu si parashikimi i motit, kur ju kërkoni për “parashikimi i polenit” (pollen forecast) ju do të merrni informacion të detajuar për nivelin e polenit në zonën tuaj. Ju gjithashtu mund të zgjidhni të njoftoheni nga telefoni për momente kur niveli i polenit mund të jetë shumë i lartë.

Ja sesi mund ta aktivizoni:

Kompania ka bashkëpunuar me The Weather Channel (kanali i motit), i cili ju mundëson informacione rreth polenit dhe parashikime të tjera të lidhura me alergjinë.

Google raporton se kërkimet për informacione rreth alergjisë janë më të shumta gjatë pranverës dhe vjeshtës.

/MashableEvente