Opsioni i Instagram-it që ndoshta nuk e dinit se ekziston
Përditësuar së fundmi: 13/11/2019

Opsioni i Instagram-it që ndoshta nuk e dinit se ekziston

Share
nga Eridon Elshani
Nën 13, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Instagram ka një opsion të cilin shumica njerëzve nuk e dinë se funksionon. Bëhet fjalë për Arkivin (Archive).

Ndodh që herë pas here t’i fshini fotot nga profili, por ka mundësi që pas një kohe edhe të pendoheni. Prandaj, Instagram prej kohësh ka krijuar opsionin që ju lejon t’i hiqni fotot nga profili, por pa i fshirë. Arkivi ju ndihmon që herë pas here t’i riktheni fotot për të cilat keni nostalgji.

Lexoni:

Instagram po i heq pëlqimet. Ja si do të duken postimet tuaja

Arkivi (Archive) njihet shumë pak nga përdoruesit për shkak se nuk u njoftua zyrtarisht nga Instagram në momentin që u lançua.

Si t’i arkivoni fotot:

  • Shkoni te fotoja që doni të hiqni, por jo ta fshini përgjithmonë
  • Klikoni tek tre pikat në të djathtë të fotos
  • Klikoni Archive
  • Më pas fotoja do të hiqet nga profili.

Si ta ktheni në profil një foto të arkivuar:

  • Shkoni tek profili dhe klikoni tre vizat horizontale që shfaqen në të djathtë të celularit
  • Klikoni Archive
  • Fillimisht ju del arkivi për story-et (Stories Archive), por çojeni tek arkivi i postimeve (Post Archive)
  • Shkoni te fotoja që doni ta riktheni
  • Klikoni tre pikat që ndodhen në të djathtë të fotos
  • Klikoni “Shfaqe në Profil” (Show on Profile) dhe fotoja do të rikthehet në profilin tuaj.

Lexoni:

Instagram po teston Reels, një format video-muzikë i ngjashëm me TikTok

HavecameraEvente