Një këshillë nga Ambasada Amerikane
Përditësuar së fundmi: 16/05/2019

Një këshillë nga Ambasada Amerikane

Share
nga Ornela Trupja
Maj 16, 2019

Ambasada Amerikane në Tiranë, në faqen e saj zyrtare në rrjetin social Facebook ka nxjerrë njoftimin e saj lidhur personat që duan të punojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.Ambasada tërheq vëmendjen të mos bien pre e mashtrimeve dhe të bëjnë shumë kujdes në përzgjedhjen e këshilluesit të tyre. Kjo këshillë vlen edhe për të gjithë ata persona, të cilët janë në proces të kërkimit të një vendi pune në SHBA, përmes vizës EB-3 të imigrimit.

Lexo: Ambasada Amerikane në Tiranë, thirrje bizneseve shqiptare për t’u bërë pjesë e Consumer Electronics Trade Show

Një rrugë e duhur për të marrë informacion të saktë zyrtar është përmes: www.uscis.gov. Individët, të cilët kanë aftësitë e kërkuara për vendin e punës, sipas ambasadës, dhe punëdhënësi duhet të dërgojë formularët e kërkuar në Departamentin e Punës dhe USCIS, dhe vetëm më pas NVC do të caktojë takimin në Sektorin Konsullor.Evente

Data & Technology Meetup

Shtator 11, 2019
19:00