Motivimi vjen nga vetvetja

Motivimi vjen nga vetvetja

Kur përpiqeni të arrini diçka në jetë ose në punë, është e natyrshme që të mbuloheni nga mendimet negative. Por frymëzimi i duhur është ai që mund të ndihmojë, kur ndiheni të humbur, në një pikë të jetës.

Të tjerët që kanë arritur gjëra të mëdha kanë qenë po ashtu në situata ku kanë humbur qëllimin e tyre. Por ata i kapërcyen ato, duke motivuar veten e tyre, dhe liruar atë nga zinxhirët e padukshëm të negativitetit.

1.”Mënyra më e mirë për të fituar para, është të mos e bësh paranë si qëllimin tënd kryesor. Ka njerëz të mëdhenj të cilët motivimin kryesor e kanë pasur fitimin e parasë. Kjo ishte rruga e tyre drejt dështimit. Gjatë rrugës humbën thelbin e vërtetë të të mësuarit për të bërë diçka mirë,dhe për të ndërtuar diçka më të mirë se kushdo tjetër”.-H.Ross Perot

2.”Asnjë yll nuk humbet mbasi e kemi parë, ne gjithmonë mund të jemi ata që kemi qenë.”-Adelaide Anne Procter

3.”Një kampion përcaktohet jo nga fitoret e tij, por nga mënyra se si  mund të rekuperohet kur bie. Unë kam rënë disa herë. Çdo herë që bie thjesht ngrihem, pastrohem nga pluhuri dhe lutem që të jem në gjendje të bëj më mirë”.-Serena Williams

4.”Zot, ne e dimë se çfarë jemi, por nuk e dimë se çfarë mund të jemi.”-William Shakespeare

5.”Jeta tkurret ose zgjerohet në përpjestim me guximin e dikujt”.- Anais Nin

Lexo:10 thënie motivuese nga sipërmarrës të suksesshëm

Motivimi vjen nga vetvetja

6.”Nëse doni të ngrini dikë lart, ngrini dikë tjetër”.-Booker T.Washington

7.”Dëgjoni veten dhe në atë qetësi mund të dëgjoni zërin e Zotit”.-Maya Angelou

8.”Edukimi kushton para, po ashtu dhe injoranca”.-Moser Claus

9.”Për të zbuluar potencialin tuaj të vërtetë, së pari duhet të gjeni kufijtë tuaj, dhe pastaj të keni guxim t’i kapërceni ato”.– Picabo

10.”Jini vetvetja, sepse origjinali vlen më shumë sesa një kopje”.-Suzy Kassem

INC

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale