Mjeku në telefon. Aplikacioni nga TeleDoc
Përditësuar së fundmi: 07/06/2019

Mjeku në telefon. Aplikacioni nga TeleDoc

Share
nga Ornela Trupja
Qer 07, 2019

TeleDoc Albania prezantoi një aplikacion që mundëson akses në çdo kohë tek mjekët e specializuar në mjekësi të përgjithshme, pediatri dhe mjekësinë e familjes.

Mjekë të huaj dhe shqiptarë bashkë me Presidentin e Teledoc Global z. Christian Brandstetter, TeleDoc Albania prezantoi në hotel Plazza aplikacionin që sjell në telefonin tuaj, mjekë të specializuar dhe me një eksperiencë pune 15 vjeçare. Me praninë edhe të Dr. Laureta Malushit, mjeke pediatre, pedagoge në Universitetin e Mjekësisë dhe pjesë e ekipit të specializuar të mjekëve të TeleDoc Albania, të pranishmit patën mundësi të marrin informacione rreth këtij aplikacioni e shërbimeve të mundshme.
TeleDoc Albania njoftoi gjithashtu edhe hapjen e klinikës së parë, si dhe laboratorit brenda muajit qershor.

Lexo: Vjen në Shqipëri Hikvision Open Day – Albania 2019

E ndërsa ndodhin zhvillime të tilla teknologjike, mjekësia shqiptare po vuan largimin e mjekëve profesionstë.