event Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Rafaela Rica, kryeson mes sipërmarrësve ndikues në Europë, në botën e agjensive të marketingut

Trajnime

Workshop – Krijimi i një REST API duke përdorur Node.js me Docker

Business Pulse

Këshilla nga Roger Edwards, folës në AllWeb Albania 2019, për një prezantim që tërheq audiencën

Lajme

Innovation NEST përmbyll me sukses rrugëtimin e saj në Tiranë

Zhvillim Personal

8-10 nëntor, nis “RRUGA DREJT SUKSESIT”

Business Pulse

Eventet që zhvillohen në Shqipëri për të nxitur zhvillimin e sipërmarrjeve të reja

Teknologji

Përqafo teknologjinë, Tirana Tech Open mbledh novatorë e pasionantë të teknologjisë

Business Pulse

Techstars Startup Weekend Women Tirana, mundësia për të shndërruar idenë tënde në një biznes!

Lajme

Hapet Akademia “Aftësi për Punë” – Shkolla Verore 2019

Business Pulse

Teknologjia dhe Karriera, takim me Julia Stefanin