Lançohet nga Netflix aplikacioni që mat shpejtësinë e internetit » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 11/08/2016

Lançohet nga Netflix aplikacioni që mat shpejtësinë e internetit

Share
nga Xhulia Vasili
Gus 11, 2016
Studied at Faculty of Economy, UT Content Editor Biznesi at Business Mgazine
lexo me teper >

Faqja e internetit për të matur shpejtësinë e lidhjes së internetit krijuar nga Netflix është lançuar si një aplikacion. Në muajin maj, Netflix debutoi Fast.com për të ndihmuar përdoruesit, abonuesit e Netflix ose jo, për të përcaktuar shpejtësinë e lidhjes.

Të martën, kompania zgjeroi shtrirjen e shërbimit me një aplikacion falas iOS dhe Android projektuar për të bërë të njëjtën gjë. Ashtu si në faqen e internetit, versioni celular është tepër i thjeshtë, i cili llogarit menjëherë shpejtësinë e lidhjes tuaj sa më shpejt që ju hapni aplikacionin.

Lançohet-nga-Netflix-aplikacioni-që-mat-shpejtesinë-e-internetit-businessmag

Për të llogaritur shpejtësinë tuaj, aplikacioni ekzekuton disa teste shkarkimi nga serverat Netflix në sfond. Dhe për sa kohë ju jeni duke përdorur një pajisje të lëvizshme, aplikacioni ofron një buton të dobishëm refresh së bashku me rezultatet tuaja që ju lejojnë të ritestoni shpejtësinë tuaj në qoftë se pajisja kalon në një lidhje të re wireless në një vend tjetër.

/Ky artikull u publikua së pari nga TechSot.al. Business Magazine Albania ka të drejta të plota të ripublikimit të këtij artikulli, në bazë të marrëveshjes mes palëve.