Konkursi i Parë Rajonal Business Pitching zhvillohet në Beograd mbështetur nga Fondi i Ballkanit Perëndimor » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 18/06/2018

Konkursi i Parë Rajonal Business Pitching zhvillohet në Beograd mbështetur nga Fondi i Ballkanit Perëndimor

Share
nga Anerola Torollari
Qer 18, 2018
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Projekti LEADER merr për herë të parë një përqasje të përbashkët rajonale, duke rritur ndikimin dhe vizibilitetin e saj.

Pas përfundimit të edicioneve të suksesshme të projektit LEADER dhe shpalljes së tre fituesve nga Serbia, Maqedonia dhe Bosnjë & Hercegovina, fituesit kanë mundësinë për të bërë pitch idetë e tyre të biznesit përpara një jurie rajonale dhe ndërkombëtare për herë të parë në Konkursin Rajonal Pitching Business në Hotel Hilton – Beograd më 22 Qershor, nga ora 15:30 deri në 17:30.

Ne jemi kaq të lumtur që njoftojmë fituesit e projektit LEADER nga tre vendet rajonale. Nëntë fituesit tanë – Valentina Čolić, Jovana Stankoviq dhe Tamara Jevtoviq nga Serbia; Olga Rajçik, Todor Panev dhe Bojana Zavkova nga Maqedonia; si dhe Emina Zahirović-Pintariq, Ali Sayyed dhe Srđan Majkić nga Bosnjë & Hercegovina, janë kaq të etur për të prezantuar idetë e tyre të biznesit, pasi kanë marrë mentorimin e vazhdueshëm dhe kanë mësuar gjithçka që nevojitet për të drejtuar një biznes të suksesshëm,”– informojnë përfaqësuesit e tre site-ve, përkatësisht CANSEE, Macedonia2025 dhe Restart.

Konkursi i parë i hapjes së Business Pitching është mundësuar në sajë të projektit “Forcimi i Bashkëpunimit Ndërkufitar dhe Marrëdhënieve në Ballkanin Perëndimor përmes ‘People to People Contact’ të Sipërmarrësve të Rinj,” financuar nga Fondi i Ballkanit Perëndimor, i krijuar me qëllim financimin e projekteve të vogla dhe të mesme në fushën e arsimit, zhvillimit të qëndrueshëm dhe të drejtave të njeriut në vendet e Ballkanit Perëndimor.

Konkursi i dytë rajonal i Business Pitching do të mbahet më 9 GushtSarajevë (Bosnje dhe Herzegovinë) dhe fituesit do të mbajnë pitch së bashku për herë të tretë në Shkup (Maqedoni) më 7 Nëntor, si pjesë e Samitit Macadonia2025.

Aktivitetet e përbashkëta të projektit do t’u sigurojnë fituesve të projektit Leader një mundësi të madhe për të rritur vizibilitetin rajonal.