Konferenca AllWeb, biletën mund ta blini edhe me Easy Pay
Përditësuar së fundmi: 31/08/2018

Konferenca AllWeb, biletën mund ta blini edhe me Easy Pay

Share
nga Albana Mucaj
Gus 31, 2018

Po vjen Konferenca e AllWeb për Marketing-un Dixhital në Tiranë. Konferenca u shërben sipërmarrësve dhe të gjithë të angazhuarve në fushën e marketingut. Eksperienca më e mirë e marketingut në Shqipëri, sigurohet falë folësve të shkëlqyeshëm dhe audiencës së mrekullueshme.

AllWeb është rezultat i angazhimit të dedikuar nga njerëz që punojnë, duan dhe shijojnë marketingun dixhital. Qëllimi i të cilëve është të ofrojnë një përvojë unike dhe të shtyjnë gjithnjë e më shumë tregun (marketing dixhital) një hap më tej.

Këtë vit për herë të parë, në bashkëpunim me AllWeb, EasyPay mundëson si formë pagese lokale biletat online në platformën https://allweb.al/easypay/, për AllWeb – Digital Marketing Conference.

Biletat mund të rezervohen online në faqen https://allweb.al/easypay/ ku ndodhet dhe informacioni mbi çmimin e biletave. Në këtë faqe ju mund të zgjidhni llojin e biletës, dhe sa bileta do të blini.

Forma e pagesës që EasyPay mundëson në faqe është:

-Pagesa direkt me butonin EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni një llogari aktive në EasyPay.

AllWeb do të mbahet këtë vit tek Qendra Kulturore – Kompleksi i Katedrales Orthodhokse në Tiranë.

BLINI BILETËN TUAJ DHE KURSENI 60 EURO

Liderë të njohur në nivel ndërkombëtar në fushat e marketingut dixhital, komunikimit dhe teknologjisë do të mblidhen për të ndarë me ju përvojat dhe idetë e tyre, të cilat përbëjnë këshilla praktike për t’i aplikuar në kompanitë tuaja.

Lexoni: AllWeb 2018 – Prezantohen 3 folësit e parë!