Keni probleme me zhurmat? Tashmë ato mund të shndërrohen në muzikë » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 20/03/2017

Keni probleme me zhurmat? Tashmë ato mund të shndërrohen në muzikë

Share
nga Anerola Torollari
Mar 20, 2017
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Cilat janë zhurmat që përbëjnë përditshmërinë tuaj? Çfarë do qofshin ato regjistrojini dhe nisini përmes WhatsApp apo email-it për të marrë pjesë në një rrëfim kolektiv të gjerë, të krijuar jo me imazhe, por me zhurma, muzikë dhe fjalë. Audio juaj do të publikohet menjëherë në profilin SoundcloudZhurmat e jetës suaj” dhe materiali do të shërbejë për pjesë të reja muzikore.

Treni, fjalët, ndalimi i autobusit, filxhani i kafes që përplaset mbi tavolinë, apo dritarja që bën gjithmonë të njëjtën zhurmë, mund të shërbejnë si burim për ju.

Ecni, dëgjoni dhe imagjinoni, një student që përsërit leksionin, ndërkohë që pranë mund të ofrohet qetësisht zhurma e një ujëvare. Këto janë disa nga të dhënat e Soundcloud, që po tentojnë të bëjnë për vete personat e panjohur për publikun, por që brenda mund të mbartin një forcë të madhe shpirtërore e artistike.

/Ky artikull u publikua së pari nga TechSot.al. Business Magazine Albania ka të drejta të plota të ripublikimit të këtij artikulli, në bazë të marrëveshjes mes palëve.