Ja si duket zyra kryesore e Google
Përditësuar së fundmi: 19/09/2019

Ja si duket zyra kryesore e Google

Share
nga Eridon Elshani
Sht 19, 2019
-Manages Business Mag Kosovo -Studies Philosophy at University of Prishtina
lexo me teper >

Google është kompania më e madhe për ofrimin e shërbimeve të kërkimit online. E themeluar nga Larry Page dhe Sergey Brin në vitin 1998, sot vlerësohet me 300 miliardë dollarë dhe është në listën e top kompanive më të vlefshme në botë.

Të ardhurat e Google për vitin 2019 vlerësohen të jenë rreth 40 miliardë dollarë.

Aktualisht në këtë kompani janë të punësuar rreth 104 mijë punëtorë në mbarë botën.

Zyra qendrore e Google e njohur si Googleplex, gjendet në Kaliforni të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Googleplex ka hapësirë prej 190 mijë metra katrorë dhe kap vlerën e 320 milionë dollarëve.

Lexoni: A je një drejtues i mirë? Google të vlerëson në më pak se 5 minuta