Ja çfarë modelesh mund të lançojë Apple këtë vit
Përditësuar së fundmi: 02/07/2019

Ja çfarë modelesh mund të lançojë Apple këtë vit

Share
nga Neada Muçaj
Kor 02, 2019

Këtë vit Apple mendohet se do të sjellë një kamerë të trefishtë në telefonat e saj Po flitet për dizajnin e ri, por ende nuk ka një pamje zyrtare. Gjithashtu, burime të jashtme tregojnë se kompania do të lançojë tre modele të reja të iPhone.

Këto modele do të mbajnë emrat iPhone XI dhe iPhone XI Max (emrat finalë mund të jenë ndryshe) dhe do të jenë të pajisur përkatësisht me ekrane OLED 5.8 inç dhe 6.5 inç. iPhone XIR do të ketë një ekran LCD 6.1 inç.

Raporte të ndryshme tregojnë se disa nga iPhone-ët e rinj do të karikohen me wireless, do të jenë më të shpejtë, të pajisur me një çip A13 dhe mendohet të kenë një portë USB-C në vend të portës së zakonshme të karikimit që ka Apple.

iPhone-ët e rinj mendohet se do të lançohen zyrtarisht në muajin Shtator.

/Mashable