Intesa Sanpaolo Bank: kemi plan mbështetjeje financiare dhe paketë lehtësuese për individë e sipërmarrje
Përditësuar së fundmi: 25/03/2020

Intesa Sanpaolo Bank: kemi plan mbështetjeje financiare dhe paketë lehtësuese për individë e sipërmarrje

Share
nga Amantia Kullolli
Mar 25, 2020

Fton të gjithë individët dhe subjektet juridike të prekura nga situata e emergjencës e krijuar si pasojë e COVID-19, të aplikojnë  për shtyrjen (pezullimin e pagesave) të kredisë së tyre sipas udhëzimeve të mëposhtme.

Lexo: Shqiptarët që ndodhen në Rumani mund të rinovojnë online lejen e qëndrimit. Shqiptarët në Hungari mund të aplikojnë për zgjatjen e vizës

Klientët Individë:

Subjektet Juridike: (Biznes i Vogël, Ndërmarrje të Mesme, Korporata Vendase, Korporata Ndërkombëtare)

  • Të shkarkojnë Formën e Aplikimit për Kompani të publikuar në faqen e internetit Intesa Sanpaolo Bank
  • Plotësojeni dhe kontaktoni direkt Menaxherin tuaj të Marrëdhënies me Klientin në Intesa Sanpaolo Bank Albania.

 

Për këtë moratorium nuk do të nënshkruhet asnjë ndryshim i kontratave të kredisë. Klientët, situata financiare e të cilëve nuk është ndikuar negativisht nga situata e emergjencës si dhe ata që nuk do aplikojnë për një moratorium, duhet të vazhdojnë ripagimet e rregullta të kredisë.

Intesa Sanpaolo Bank Albania do të vlerësojë të gjitha aplikimet e pranuara, duke siguruar në kohë përgjigjen e aplikimeve të marra. Në këtë përpjekje dhe për të kapërcyer situatën aktuale kritike, Intesa Sanpaolo Bank Albania angazhohet të kushtojë vëmendjen dhe kujdesin më të madh për nevojat e Klientëve të saj, duke dedikuar burime të rëndësishme njerëzore.

Lexo: Shpallet gjendja e fatkeqësisë natyrore në Shqipëri

Intesa Sanpaolo Bank Albania do të vazhdojë të mbështesë të gjitha familjet dhe bizneset që janë ndikuar në mënyrë direkte ose indirekte nga emergjenca e COVID-19, duke i ndihmuar ata me zgjidhje që u përshtaten nevojave të tyre.

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente