kredi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

BSH: Kreditë me probleme nën 10%, për herë të parë pas 10 vitesh

Business Pulse

Rritja e përdorimit të teknologjisë. Sejko: Bankat tregtare të monitorojnë risqet

Business Pulse

Banka e Shqipërisë dhe Shoqata e Bankave, në nxitje të kreditimit

Business Pulse

Varfëria përkrah edukimit financiar. Gjysma e popullsisë me njohuri financiare mesatare ose të dobët

Strategy

Para se të blini një shtëpi, sigurohuni duke bërë këto gjashtë gjëra

Business Pulse

Ikën Banka e Kreditit të Shqipërisë

Business Pulse

Fermerët, gjejnë zgjidhje tek mikrofinanca

Business Pulse

Rrisni financimin në sektorët potencialë. Mesazhi i Guvernatorit Sejko në 20 vjetorin e Shoqatës së Bankave

Lajme

Presidenti i Bankës Botërore, David Malpass: “Kina ka shumë borxhe, do të punojmë me të”

Lajme

Konfindustria: Qeveria Shqiptare sërish borxhe të larta ndaj privatit