Hapet Qendra e Biznesit në Prishtinë nga Banka Ekonomike


Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se është hapur Qendra e Biznesit në Prishtinë, në Lagjen Kalabria, Rr. Rexhep Krasniqi pn (afër Stacionit të Autobusëve).

Qendra e Biznesit-Prishtinë-businessmag

Me qëllim që të jemi sa më afër klientëve dhe të ju ofrojmë shërbime sa më cilësore, Banka Ekonomike ka hapur Qendrën e Biznesit në Prishtinë . Kjo qendër do të përmbushë të gjitha nevojat e klientëve, në veçanti atyre të biznesit. Përveç shërbimeve bankare, stafi ynë i specializuar do të jetë në shërbimin dhe këshillimin e klientëve tanë të cilët do të përfitojnë zgjidhjet e veçanta dhe adekuate të ofruara nga Banka.

Kjo qendër përmban edhe hapësirën vetëshërbyese me teknologji inovative për të ofruar shërbime 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Banka Ekonomike-Qendra e Biznesit-Kosovë-businessmag

Ky hap konfirmon misionin e bankës për të ofruar shërbime të shpejta dhe cilësore duke vazhduar të mbetemi besnikë ndaj klientëve tanë.

Për informacione shtesë apo detaje të tjera, ju mund të vizitoni njërën nga degët më të afërta të Bankës Ekonomike, apo të telefononi në Qendrën e Thirrjeve në +381 (0) 38 500 500.

/Telegrafi/

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale