Guxo të ëndërrosh! » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 28/04/2019

Guxo të ëndërrosh!

Share
nga Admin
Pri 28, 2019
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >

Beneta Sinidolli

Asgjë në jetë nuk është lehtë, nuk është e thjeshtë dhe gjatë shumë proceseve jetësore ne nuk mund të mendojmë pozitivisht edhe pse e dimë se të mendosh pozitivisht, të sjellë gjëra pozitive në jetë! Ajo çfarë duhet të bëjmë është të aplikojmë artin e të sfiduarit të vëshirësitë, të guxojmë të ëndërrojmë e të dashurojmë qëllimet tona sepse është e vetmja mënyrë për t’i jetuar ato. Por, kërkohet ambicie për t’i ndjekur ato sepse është punë shijesh: a dëshiron të jesh ëndrrimtar ambicioz apo ambicioz në ëndrrat e tua.

Jeta kërkon guximtarë për t’i shpërblyer, kërkon njerëz që dashurojnë me shpirt e nuk i ndal asnjë sfidë e vështirësi. Të dashurosh diçka shumë do të thotë të mos heqësh dorë deri sa të arrish atë, sepse mundësitë do të vijnë pastaj zinxhir të ndërlidhura me njëra-tjetrën.

Gjatë gjithë jetës kemi takuar e do të takojmë persona që kanë arritur qëllimet e tyre e kanë realizuar ëndrra shumë të mëdha, por të jeni të bindur se të gjitha arritjet në jetë përmbajnë në vete përpjekje të pafundme, dëshira të zjarrta dhe zemërtrima që nuk u dorëzuan asnjëherë.

Për të qenë të suksesshëm në realizimin e ëndrrave tuaja kujtojini vetës që:

Asnjë sukses në jetë nuk të vjen falas.

Dashuria dhe entuziazmi janë shtyllat e suksesit.

Rezultat i mossuksesit është dorëzimi.

Nuk mund të mbërrish shumë gjëra në të njëjtën kohë. Diçka duhet të sakrifikosh për të arritur diçka tjetër!

Nuk kërkohet intelegjencë por maturi dhe menaxhim i objektivave që cakton.

Nëse nuk ke vizion nuk mund të arrish qëllimet e tua.

Duaje veten sepse me të njëjtën dashuri do të arrish t’i realizosh ëndrrat.

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente