Financial Times: "Ky ishte sezoni më i mirë turistik për Shqipërinë"
Përditësuar së fundmi: 08/08/2018

Financial Times: “Ky ishte sezoni më i mirë turistik për Shqipërinë”

Share
nga Neada Muçaj
Gus 08, 2018

Financial Times ka publikuar në instagramin zyrtar një foto të Shqipërisë. Nën emërtimin ‘Foto e Ditës’, shihet liqeni i Bizës në qytetin e Durrësit. Përshkrimi vazhdon duke theksuar se këtë vit Shqipëria ka patur sezonin më të mirë të turistëve, që preferojnë jo vetëm plazhet por dhe aventurën që malet tona ofrojnë.

Pëshkrimi i plotë:

“Foto e Ditës: Një qiell i ndritshëm shihet, ndërkohë që mjegulla bie mbi liqenin malor të Bizës në Shqipërinë qendrore më 5 gusht 2018. Shqipëria po përjeton një nga sezonet më të mira turistike ndonjëherë, me turistë që drejtohen jo vetëm për në plazhet e Adriatikut dhe Jonit, por edhe drejt aventurës në zonat malore të pacënuara.”


Evente

Trajnim nga BERZH – Si të menaxhoni një kompani konsulence?

Tetor 29, 2018
- 30 Tetor, 2018 dhe 20-21 Nëntor 2018, ora 9:00 AM - 5:30 PM

Panairi i 21 i Librit “Tirana 2018”

Nëntor 14, 2018
– 18 Nëntor ora 08:00 - 21:00