Facebook ka hequr pëlqimet e postimeve në Australi
Përditësuar së fundmi: 30/09/2019

Facebook ka hequr pëlqimet e postimeve në Australi

Share
nga Eridon Elshani
Sht 30, 2019
-Manages Business Mag Kosovo -Studies Philosophy at University of Prishtina
lexo me teper >

Facebook ka filluar të fshehë numrin e “pëlqimeve” për postimet në Australi.

Me këtë veprim përdoruesit e rrjetit social do të bllokohen nga shikimi i numrit të reagimeve dhe shikimeve të videove në postimet e përdoruesve të tjerë.

Kompania ka thënë në një deklaratë, “Ne nuk duam që Facebook të shihet si një garë. Kjo është një provë për të parë se si njerëzit do ta presin formatin e ri. Me kalimin e kohës do ta kuptojmë nëse do ta përdorim këtë veçori më gjerësisht”, bëri të ditur kompania.

E ngjajshme: Facebook do të blejë një kompani që mundëson kontrollin e kompjuterëve me mendjen tuaj

Mbi 1 miliard njerëz e përdorin Facebook, në të gjithë botën, por ky rrjet social është nën presion për të luftuar ndikimin e platformës në shëndetin mendor.

Në Australi, një në pesë fëmijë kanë raportuar se kanë përjetuar ngacmime në internet.

Abc