Past events

Janar 20, 2020

Finance Open Innovation Workshop

Në datën 20 Janar 2020, duke nisur nga ora 09:00 – 15:00, ICTSmedia në bashëpunim me SlovakAid dhe shoqatën Slovake SOVVA, organizojnë Workshop të hapur për të ekosistemin e inovacionit dhe sipërmarrj...
Lexo më tepër
Janar 17, 2020

Komedi, aventurë dhe drama më e bukur Shqiptare vjen në datën 17 Janar në Kinema Agimi.

Një ide, iniciativë dhe projekt personal i realizuar me shumë përkushtim. Një serial i cili motivet i merr nga jeta reale, sfidat me të cilat përballen të rinjtë sot, njëherazi dhe satira ndaj një fen...
Lexo më tepër
Janar 16, 2020

Samiti i Grave të Biznesit

Për herë të parë, organizohet në Shqipëri "Samiti i Grave të Biznesit”, nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, nën kujdesin e Ministrit të Shtetit për Diasporën me mbështetjen e Ministrit ...
Lexo më tepër
Janar 10, 2020

Mozilla Common Voice

Zëri është natyror, zëri është njerëzor. Kjo është arsyeja pse jemi të ngazëllyer nga krijimi i teknologjive të zërit të përdorshme për makinat tona. Por për të krijuar sisteme zëri, zhvilluesve u duh...
Lexo më tepër
Janar 9, 2020

Po sikur i18n në Angular të ishte më i thjeshtë?

Nuk ka mënyrë më të mirë për të filluar Vitin e Ri sesa të flitet për veçoritë që janë një avantazh në mënyrën se si programojmë sot, të cilat janë publikuar së fundmi. I ftuari Isuert Mjalti, Fronten...
Lexo më tepër
Dhjetor 21, 2019

Praktikë vullnetare sociale 10 ditore falas në Tiranë

Instituti Fra, duke dashur t’ju vijë në ndihmë studentëve apo të sapo diplomuarve në përmirësimin e aftësive të tyre praktike në terren, ka krijuar programin e praktikës vullnetare të terrenit. (më te...
Lexo më tepër
Dhjetor 18, 2019

Ndërtimi i aplikacioneve për iOS dhe Android duke përdorur Flutter SDK nga Google

Flutter SDK është një framework i ndërtuar duke përdorur gjuhën e programimit Dart, e cila siguron një grup mjetesh për të ndihmuar në ndërtimin e aplikacioneve mobile për Android dhe iOS duke përdoru...
Lexo më tepër
Dhjetor 17, 2019

AIESEC organization Workshop-in me temë “Body Language”

AIESEC organization Workshop-in e radhës me temë "Body Language". Me të ftuar dr. Fleura Shkëmbi e cila është psikologe klinike dhe njëkohësisht edhe pedagoge në "Universitetin Mesdhetar të Shqipërisë...
Lexo më tepër
Dhjetor 17, 2019

“Coaching skills for entrepreneurs” nga Mireda Thana

Në ditët e sotme kur çdo gjë lëviz me shumë shpejtësi, sidomos për sipërmarrësit, ka një pafundësi gjërash për t’u bërë. Sapo mbarojmë diçka, nisim menjëherë diçka tjetër. Ndonjëherë nisim diçka, pa p...
Lexo më tepër
Dhjetor 14, 2019

Një hap drejt Suksesit!

Orientoni veten, skuadrën dhe biznesin tuaj drejt zhvillimit! Në datën 14 Dhjetor nga ora 9:00 – 17:00 do të mbahet Konventa më madhështore e vitit me folës të suksesshëm të fushës si:  Eglent Bi...
Lexo më tepër