Elon Musk lançoi x.com, një site i dizenjuar nga vetë ai
Përditësuar së fundmi: 17/07/2017

Elon Musk lançoi x.com, një site i dizenjuar nga vetë ai

Share
nga Anerola Torollari
Kor 17, 2017
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Lajmet e fundit se Elon Musk kishte blerë përsëri domainin e tij të vjetër x.com nga PayPal nxitën spekulime se çfarë, saktësisht, Musk ka në plan të bëjë me këtë aset të ri.

E pra, tani që faqja x.com është live, ne ende nuk kemi asnjë ide.

E gjithë faqja aktualisht përbëhet nga një shkronjë e vetme dhe ju e merrni me mend se cila është shkronja.

Lexoni: ÇFARË PARASHIKON ELON MUSK PËR TË ARDHMEN E BOTËS?

Ne kontrolluam burimin e faqes dhe këtu nuk ka ndonjë magji të fshehtë, vetëm HTML-ja klasike e vjetër.

Musk e quan një site “fjalëpakë”, por thotë se do ta rregullojë në të ardhmen. Duke pasur parasysh prirjen e meshkujve për shaka, ajo “x” i vogël mund të kthehet në një shkronjë të madhe. Ose mund të jetë një shfaqje e plotë, e dizejnuar bukur për modelin X të Tesla-ës. Ose diçka tërësisht tjetër.

Ne mendojmë se do të zbulojmë më shumë në vazhdim.

Me anë të një postimi ai njoftoi se: 

Përditësim 7/14/17 (12:22 P.M. ET): Elon Musk konfirmoi se ai, në fakt, shkroi kodin e përpunuar të HTML për x.com.

burimi: Mashable