dizajn Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Gjashtë libra të dizajnit dhe biznesit kreativ që duhet t’i lexoni në 6-mujorin e parë të 2020

Slideshow

50 objekte dizajni për të dhuruar për festa

Startup

Zebra Agency, kompania nga Kosova, kreativitetin e të cilës po e kërkojnë edhe jashtë kufijve

Teknologji

Audi Sport R8 LMS vjen i ridizajnuar

Business Pulse

Fluturim, 100 vjet histori mbretërore KLM

Business Pulse

5 dizajnet më të mira të zyrave për vitin 2019

Startup

Startup-et që po transformojnë stomatologjinë, mes tyre dhe një shqiptar

Teknologji

Slack me ndryshime të reja

Teknologji

Samsung shpallet fitues i 30 Çmimeve të Inovacionit CES për vitin 2019

Teknologji

Koleksioni i parë i modës në botë krijuar nëpërmjet një smartfoni