duapune.com sjell serinë e trajnimeve të burimeve njerëzore të aplikuara » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 18/03/2019

duapune.com sjell serinë e trajnimeve të burimeve njerëzore të aplikuara

Share
nga Anerola Torollari
Mar 18, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

www.duapune.com rifillon trajnimet për vitin 2019 në fushën e Burimeve Njerëzore.

Në këto trajnime do mësoni rreth praktikave dhe procedurave të përdorura ne departamentet e Burimeve Njerëzore të ditëve të sotme. Trajnimet nënvijëzojnë proceset që profesionistët e BNJ ndërmarrin për të bërë të mundur që të kenë punonjësit e duhur në kohën e duhur me qëllim që kompania të jetë dhe produktive dhe me fitim.

Në modulet e trajnimeve shpjegohen me detaje rolet kryesore që Departamentet e BNJ luajnë në një kompani dhe sesi në një botë që ndryshon vazhdimisht dhe me ritëm të shpejtë, funksionet e BNJ janë çelësi i suksesit. Gjithashtu do mësoni mbi setin e aftësive të nevojshme për t’u ballafaquar me një sërë situatash në BNJ dhe sfidat që në ditët e sotme menaxhimi i burimeve njerëzore kalon.

AUDIENCA

Ftohen të marrin pjesë:

  • Punonjës të Burimeve Njerëzore me eksperiencë që duan të rifreskojnë njohuritë dhe të njohin tendencat e fundit.
  • Punonjës me eksperiencë në BNJ në një profil të caktuar që duan të zvillohen në të gjitha disiplinat e BNJ.
  • Asistente Administrative / Ekzekutive që planifikojnë të rriten në karrierë në fushën e BNJ dhe të zhvillohen më tej në karrierën e tyre.

ZHVILLIMI I TRAJNIMIT

Pas pjesëmarrjes në këto trajnime do jeni të aftë të praktikoni lehtësisht njohuritë e marra gjatë trajnimeve pasi dhe tematikat shtjellohen në mënyrë shumë praktike dhe të kuptueshme. Gjithashtu përgjatë trajnimeve do keni mundësi të bëni punë individuale por dhe në grup. Gjatë secilit trajnim perdoren teknikat më të përditësuara të prezantimit të informacionit dhe forma e shembuj konkrete të punës së përditshme të një departamenti BNJ. Sugjerohet që të merret pjesë në gjitha modulet për të njohur në tërësi fushën e BNJ dhe ndërlidhjen e moduleve specifike.

PROGRAMI

Kjo seri trajnimesh përbëhet nga 6 trajnime 1 ditore për tematikat si në vijim:

  • Njohuri të përgjithshme në Burime Njerëzore
  • Menaxhimi i Kontratave të punës dhe Kodi i Punës
  • Rekrutimi dhe Përzgjedhja e punonjësve
  • Trajnimi dhe Zhvillimi i Punonjësve
  • Menaxhimi i Performancës dhe plani i zhvillimit
  • Kompensimi dhe Benefitet

Në përfundim të të gjitha tematikave, për pjesëmarrësit që marrin pjesë në të gjitha trajnimet, do ofrohet dhe një Seminar informues mbi tematikën: Sistemet informatike të BNj dhe benefitet e tyre.

TRAJNUESIT

Të gjithë trajnuesit e moduleve tona vijnë me një eksperiencë direkte shumë vjeçare si drejtues në fushën e burimeve njerëzore për kompani të mëdha e ndërkombëtare. Secili trajnim do ofrohet nga një Trajnues me experience direkte në BNJ dhe një Drejtues/e BNJ si i/e ftuar për të ndarë eksperiencat konkrete për fushën përkatëse.

KALENDARI I TRAJNIMEVE

ADMINISTRIMI I TRAJNIMIT

Të gjithë trajnimet do zhvillohen në Sallën e Trajnimit të Hotel De Paris në Tiranë. Për secilin trajnim do ofrohen dy pushime kafeje dhe nje drekë për të gjithë pjesëmarrësit.

PAGESA

Pagesa e pjesëmarrjes në trajnim është 95 Euro. Për aplikantët që dëshirojnë të marrin pjesë në të gjitha trajnimet e Serisë së Trajnimeve të BNJ, do ofrohet 20% ulje në totalin e vlerës. Për t’u regjistruar zgjidhni trajnimin përkatës në linkun: https://blog.duapune.com/trajnime/.

KONTAKTE TE METEJSHME

Për më shumë informacione ose pyetje në lidhje me trajnimet ju lutem kontaktoni si më poshtë:
Telefon: 0682031581
e-mail: [email protected]Evente

Data & Technology Meetup

Shtator 11, 2019
19:00