DIANA PUSHI, FOLËSE NË KONVENTË

Diana Pushi është një profesioniste me një profil akademik të lartë. Statisticiene nga Universiteti i Tiranës.

E licensuar në Kanada në 3 fusha:

– në atë të Financës me titullin CPA;

– të Menaxhimit të Njohurive; dhe

– të Ekselencës.

Krahas ekspertizës në biznes, financë dhe menaxhim projekti, Diana është e a pasionuar në fushën e zhvillimit të potencialit të lartë njerëzor. Për të realizuar atë pasion, është licensuar në fushën e Neuroshkencës si Master NLP Coach dhe Hipnoterapiste, në sistemin energjik dhe atij të Human Design. Diana, së bashku me vajzën, Keidi Pushi, ka themeluar lëvizjen “The Reborn Experience”, për të suportuar njerëzimin në zbulimin e individualitetit të tyre unik dhe realizimit të potencialit të tyre të vërtetë. Për Shqiptarët është e njohur me platformën “Reborn Albania”.

Lexo: KONVENTA “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT” – VENDI I DUHUR PËR MË TË MIRËT

Ajo beson qe “çdo njeri ne momentin qe gjen suksesin qe ka emrin e tij, eshte i pandalshem”.

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale