Amazon hap dyqanet pa kasierë
Përditësuar së fundmi: 15/05/2018

Amazon hap dyqanet pa kasierë

Share
nga Neada Muçaj
Maj 15, 2018

Amazon, e cila hapi një dyqan me pakicë në Seattle këtë vit, planifikon më shumë lokacione në Çikago dhe San Francisko.

Kompania konfirmoi të hënën se dyqanet “Amazon Go” do të hapen në dy qytete, por nuk kanë thënë akoma kur.

Lexoni: “Merre dhe ik”, Amazon revolucionarizon blerjen e ushqimeve

Blerësit hyjnë në dyqane duke skanuar një aplikacion në smartphone-in e tyre. Pasi hyjnë brenda, ata mund të marrin çfarë të duan nga raftet e dyqanit dhe më pas të largohen. Teknologjia e Amazon, duke përfshirë kamerat, dallon ata që blejnë dhe i ju shton konsumatorëve vlerën e shpenzuar pas largimit.

Hapja e dyqaneve të tjera është një tjetër shenjë që Amazon është serioze në zgjerimin e pranisë së saj fizike. Ajo bleu rrjetin “Whole Foods” vitin e kaluar, i cili i dha 470 dyqane, dhe ka hapur më shumë se një duzinë librari.

/NYPostEvente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM