Amazon e mobilon shtëpinë tuaj nga kamera e telefonit
Përditësuar së fundmi: 02/11/2017

Amazon e mobilon shtëpinë tuaj nga kamera e telefonit

Share
nga Neada Muçaj
Nën 02, 2017

Amazon ka prezantuar një funksion të ri realitetin e shtuar (AR), në aplikacionin Amazon që ju jep mundësinë blerësve të vizualizojnë produktet në shtëpinë e tyre përpara se të vendosin t’i blejnë ato.

Dëshironi të vendosni një kolltuk të ri në dhomën e ndenjes, por nuk dini ku? Thjesht futuni në aplikacionin e Amazon, aktivizoni kamerën AR dhe boom: Ju mund të shikoni realisht se ku duket më mirë kolltuku, duke e parë në telefon.

Lexoni: Dronët e Amazon do të skanojnë shtëpinë tuaj për t’ju shitur produkte të tjera

AR është një trend që po rritet ndërkohë që teknologjia po bëhet e zakonshme, kjo falë punës së Apple dhe Google.  Gjigandi i produketve për shtëpinë Ikea ofroi një nga aplikacionet e para duke përdorur ARKit-in e ri për klientët e saj në shtator, ndërsa Google u bashkua me Wayfair për të treguar një funksionalitet të ngjashëm për telefonat Tango në një version celular të Chrome në konferencën e I/O në maj.

Amazon po sjell strategji të reja për ta bërë blerjen e produkteve akoma dhe më të thjeshtë.

/Mashable


Evente

Money Mastery Prishtina

Tetor 18, 2018
8 PM – 9:30 PM