Altin Prenga dhe CARDO AI shpallen Sipërmarrësi dhe Startup-i i vitit 2020

Sipërmarrësi dhe Startup-i i vitit

Business Magazine Albania për të parin vit ndërmori nismën për të shpallur “Sipërmarrësin dhe Startup-in e vitit 2020”

Një proces i cili nisi në fillim të muajit dhjetor 2020 me nominimet për të dyja kategoritë dhe më pas me hapjen e votimeve për startup-et dhe sipërmarrësit të cilët ishin më të nominuarit.

Lindi si ide pikërisht në këtë vit të vështirë, me dëshirën dhe synimin për të motivuar moralisht sipërmarrësit dhe startup-et.

Të dy fituesit do të jenë pjesë e kopertinës periodike të Business Magazine Albania, e cila do të hidhet në treg në Janar 2021 në version të printuar dhe online.

Fituesit u shpallën në Live ME dhe për vitin 2020 në kategoritë përkatëse janë:

Klikoni link-un në vijim për t’u njohur me startupet dhe sipërmarrësit e nomunuar.

Klikoni link-un në vijim për të parë shpalljen e fituesve për të dyja kategoritë.

“Any time is a good time to start a company.” –Ron Conway, Startup Investor 

 

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale