Alb Academy zhvillon trajnimin për Menaximin e Burimeve Njerëzore
Përditësuar së fundmi: 05/12/2019

AlbAcademy zhvillon trajnimin për Menaximin e Burimeve Njerëzore

Share
nga Ornela Trupja
Dhj 05, 2019

Alb Academy zhvillon trajnimin për Menaximin e Burimeve Njerëzore, i cili do të fillojë në datë 10 Janar dhe do të zgjasë 4 ditë.  Ky kurs trajnimi i targetohet profesionistëve, të cilët duan të aftësohen në profilin e Burimeve Njerëzore.

Programi synon të paraqesë një përmbledhje të të gjithë aspekteve të menaxhimit të Burimeve Njerëzore. Rekrutimi, selektimi & intervistat e punës, organizimi dhe leadership trajnimi, motivimi dhe shpërblimi, konflikti në vendin e punës, procedurat e shkarkimi, teknikat e vlerësimit.
Disa nga temat kryesore që do të trajtohen janë: Rekrutim /Selektim/Orentim në pozicionin e punës/Trajnim/Matja e performancës/Proceduat e ndërprerjes së punës.

Lexo: Instituti i Ekspertëve Fiskalë vazhdon trajnimet profesionale

Ashman Abdulov, me mbi 12 vjet përvojë të Burimeve Njerëzore, duke punuar në Kanada, Australi, Angli dhe Shqipëri.
Me kalimin e viteve ajo ka punuar në prodhim, fitnes, ndërtim dhe mikpritje, me organizata më të mëdha me shumë aspekte. Përvoja e burimeve njerëzore Ashman me korporata të mëdha dhe të njohura përfshijnë Cummins, GoodLife Fitness, Cargill, dhe gjigantin e mikpritjes McDonald’s Canada. Ajo ka ligjëruar në Alberta, Kanada për 3 vitet e fundit në fushën e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore, Biznesit dhe Shërbimit të Konsumatorëve. Ajo shpreson të transferojë njohuritë dhe përvojën e saj këtu në Tiranë.

Çmimi – 70 Euro; Pagesa: 5 ditë para fillimit të kursit në llogarinë bankare

Kontakt: +355 67 60 40 096
[email protected]