A JENI GATI PËR TA MBAJTUR KONVENTËN NGA SHTËPIA

Mundësia më e mirë tani gjendet në dorën tuaj! A do ta shfrytëzoni?!

Duke u bazuar në dy Konventat e kaluara për Menaxherë të Shitjes, me mijëra pjesëmarrës nga vende të ndryshme, u mblodhën në një vend, duke pasur një qëllim: SUKSESIN në punën që bëjnë. Kjo konventë nuk është vetëm një organizim i rëndomtë, por, një MEGA EVENT, një biletë për ata që duan të jenë SUPER TË SUKSESSHËM në jetën dhe në biznesin e tyre.

Një ENERGJI e paparë nga secili folës, e përcjellë deri tek secili pjesëmarrës – EMOCION I JASHTËZAKONSHËM!

Lexo: Si të bëni shitje nëse jeni person introvert?

Denis Gafuri është një ndërmarrës i suksesshëm, SUPER trajner për shitje, trajnimet e të cilit bëjnë diferencën. Autori i parë shqiptar që shkruan për shitjen dhe suksesin në shitje. Me një përvojë mbi 27 vjeçare, nga trajnimet e tij, u ofron gjithmonë pjesëmarrësve të trajnimit:

  • Komoditet;
  • Motivim;
  • Inspirim për të vazhduar tutje, humor. Ai transmeton fuqinë e transformimit të biznesit dhe zhvillimit personal e profesional të tyre.

TANI, JU e keni rradhën për të shfrytëzuar këtë mundësi. Të investoni në vetëpërmirësimin tuaj dhe të mësoni nga persona të jashtëzakonshëm.

Bëhuni pjesë e kësaj konvente, duke e sfiduar veten për të zbuluar aftësitë dhe potencialin e pazbuluar që ndodhet brenda jush.

Plotësoni pyetësorin: https://s.surveyplanet.com
Regjistrohuni: www.denisgafuri.com

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale