10 rregulla suksesi nga punonjësit e Apple » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 27/08/2019

10 rregulla suksesi nga punonjësit e Apple

Share
nga Admin
Gus 27, 2019
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >

Prej vitesh, çdo punonjës i Apple ka të bashkëngjitur në pjesën e pasme të symbol ID së tij një listë me rregulla suksesi.

Ja cilat janë 10 prej këtyre rregullave:

  1. Thoni gjithmonë të vërtetën. Më mirë të dëgjojmë lajmin e keq tani sesa më vonë.
  2. Presim nivelin më të lartë të integritetit. Kur keni dyshime, pyesni!
  3. Mësoni të jeni një biznesmen i mirë, jo vetëm një shitës i mirë.
  4. Çdokush e fshin dyshemenë.
  5. Jini profesionistë në stilin, fjalimet dhe mënyrën se si i përcillni gjërat.
  6. Dëgjojeni konsumatorin. Ata gati çdo herë e kuptojnë konsumatorin.
  7. Krijoni marrëdhënie fitues/fitues me partnerët tuaj.
  8. Kujdesuni për njëri-tjetrin. Ndarja e informacioneve është gjë e mirë.
  9. Mos e merrni veten shumë seriozisht.
  10. Kënaquni, përndryshe asgjë nuk ia vlen.

Lexo: 5 teknika për të punuar me sukses me njerëz që janë të ndryshëm nga ju