Vasil Naçi, në Konferencën e allWeb » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 15/10/2019

Vasil Naçi, në Konferencën e allWeb

Share
nga Admin
Tet 15, 2019
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >

Ditës dinamike të konferencës së Marketingut dixhital allWeb, do t’i bashkohet edhe Vasil Naçi, President dhe CEO i Agna Group. Pjesëmarrësit e konferencës më të madhe të marketingut dixhital në vend, do të kenë mundësi të marrin energji dhe të sigurojnë një angazhim të suksesshëm falë z.Naçi.

Vasil Naci, është themelues i 15 kompanive, autor i 9 librave, mbi 28 vite përvojë në biznes, folës motivues dhe trajner për mbi 9000 persona, filantrop.

Ai është diplomuar për Financë në Universitetin Bujqësor të Tiranës në vitin 1991. Në të njëjtin vit filloi biznesin e tij duke krijuar Anonime Kakavi S.a, kompania e parë e Agna Group.

Në periudhën 2006-2008 ka përfunduar Masterin për Administrim Biznesi (MBA), në Universitetin e New York-ut në Pragë.

Ka marrë pjesë në shumë programe trajnimi si: shitje, marketing, lidership, menaxhim, etj., në vende të ndryshme si SHBA, Indi, Greqi, Republikën Çeke dhe gjithashtu është trajnuar nga trajnerë të famshëm si: Philip Kottler, Brian Tracy, Jack Canfield, Anthony Robbins etj. Ai është Themelues dhe Kryetar i Bordit Drejtues të Agna Leadership Academy.

Lexo: Njihuni me Lida Tohidi nga San Francisco – Folësja më e re e AllWeb Albania 2019

Ka lektuar për tema mbi sipërmarrjen, lidershipin, shitjet, marketingun, komunikimin, të menduarit në mënyrë pozitive, etj. Bashkëautor i disa librave si: Vlerat bazë, sistemi i bindjeve për sukses, Komunikimi dhe puna në skuadër, Menaxhimi i kohës dhe vetëdisiplina, Mendimi pozitiv dhe vetëbesimi, Roli i marketingut dhe kreativiteti; Ligjet e suksesit dhe burimet Njerëzore.

Ai pritet të jetë serish këtë vit me maratonën e tij motivuese “Rruga drejt suksesit” në muajin Nëntor.

Me folësit mund të njiheni edhe në faqen zyrtare të internetit allWeb.al, në të cilën publikohen informacione mbi formatin, folësit, tematikat dhe programin.

Për sponsorizime, bileta apo informacione më të detajuara kontaktoni me:

Gerti Boshnjaku, në +355 67 20 11 531 ose [email protected]

Si edhe me Darko Bulldioski, në 070/ 30 70 40 ose  në [email protected]

# # # # #

Për më tepër informata kontaktoni me:
Gerti Boshnjaku, në +355 67 20 11 531 ose [email protected]

Për më tepër informata rreth folësve, programit dhe për vetë konferencën mund të gjeni në www.allweb.al