“Transforming Your Life”, libri që e rendit trajneren Anila Bashllari mes ekspertëve ndërkombëtarë » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 06/09/2019

“Transforming Your Life”, libri që e rendit trajneren Anila Bashllari mes ekspertëve ndërkombëtarë

Share
nga Admin
Sht 06, 2019
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >

Trajnerja dhe mentorja e biznesit Anila Bashllari është bërë pjesë e librit “ “Transforming Your Life”, Volumi i dytë.

Ajo prezantohet si bashkë-autore me individë-coaches shumë të talentuar dhe me eksperiencë ndërkombëtare. Libri fokusohet në zhvillimin personal dhe ju mund të lexoni historitë e autorëve të ndryshëm, sfidat dhe përballjet e tyre për të ecur përpara drejt suksesit.

Në një intervistë për Businessmag Anila tregon se, “prej vitit 2011 jam e fokusuar në fushën e zhvillimit personal dhe eksperienca ime prej mbi 30 vitesh po më shërben shumë për një kombinim harmonik midis zhvillimit profesional dhe atij personal”.

Edhe sot Anila nuk ka ndalur së investuari te vetja. Pjesë e kësaj ishte dhe projekti prej rreth 1 vit e gjysëm që është përfshirë për të zhvilluar në një nivel tjetër biznesin e saj të coaching, mentorim dhe trajnim në fushën e zhvillimit personal.

Vëmendjen e botuesit e ka tërhequr fakti që këtë punë e ushtron si profesion me kohë të plotë dhe në një vend të vogël si Shqipëria, i kërkuan të bëj intervistën e parë për të vendosur nëse do përfshihej në libër si bashkëautore. Bindja e saj se do të përzgjidhej u përmbush.

“Kur e kam shkruar këtë libër kam menduar për këdo, pasi mesazhet në të janë mesazhe për jetën. Çdokush ka nevojë për zhvillim personal dhe nëpërmjet historisë time synoj të ndihmoj këdo që ndihet në udhëkryq, pa shpresë, që dëshiron të rritet apo të bëhet i suksesshëm”.

Anila Bashllari synon Shqipërinë si mentore e neurocoach. Por, krahas kësaj po bëhet realitet tregu ndërkombëtar. “Investimi prej shumë vitesh në këtë fushë po më kthehet. Natyrisht libri më krijon mundësinë e një prezence në tregun ndërkombëtar dhe deri tani është best seller në disa kategori në fushën e zhvillimit personal në Amazon USA, Canada, Hollandë, Gjermani, Indi dhe vende të tjera”.