Trajnoni stafin tuaj me tematikat Soft Skills

soft Skills

Tematikat Soft Skills tashmë janë domosdoshmëri e çdo biznesi. Ato përmirësojnë komunikimin efektiv të punonjësve të stafit tuaj dhe rrisin performancën e biznesit në terësi.
Cfarë ju ofron Irisoft?
-Menaxhim më të mirë të kohës;
-Marketing të vetes;
-Teknikat e komunikimit,etj.

Bëjeni stafin tuaj pjesë të trajnimeve soft skills dhe shikoni rezultatet e trajnimeve në çdo moment.

Trajnimi i burimeve njerëzore me paketën e SOFTSKILLS përmirëson aftësitë sociale të individit, komunikimin, aftësitë personale, të lidershipit etj, të cilat karakterizojnë marrëdhëniet me njerëzit e tjerë. Këto aftësi janë pjesë e rëndësishme e kontributit të tyre individual për suksesin e një organizate.

Për këtë arsye, SOFTSKILLS kërkohen gjithnjë e më shumë nga punëdhënësit krahas kualifikimeve standarde.

Tematikat e moduleve të trajnimit

1) Komunikimi dhe Etika; Kohëzgjatja: 3 orë;

2) Motivimi dhe Performanca; Kohëzgjatja: 3 orë;

3) Puna në Skuadër (grup) dhe Organizimi; Kohëzgjatja: 3 orë;

4) Menaxhimi i Klientit dhe Fokusi ndaj tij; Kohëzgjatja: 3 orë;

5) Menaxhimi i Konflikteve; Kohëzgjatja: 3 orë;

6) Menaxhimi i Punës nën Presion Kohe; Kohëzgjatja: 3 orë;

7) Menaxhimi i Stresit; Kohëzgjatja: 3 orë;

8) Psikologjia e shitjes; Kohëzgjatja: 3 orë;

9) Teknikat dhe Psikologjia e Negocimit; Kohëzgjatja: 3 orë;

10) Menaxhimi i Burimeve Njerëzore (soft skills i përmbledhur) Kohëzgjatja: 3 orë;

11) Menaxhim Logjistike dhe Operacionesh; Kohëzgjatja: 3 orë;

12)Lidershipi; Kohëzgjatja: 3 orë;

13) Ndarja dhe Delegimi i detyrave (Organigrama); Kohëzgjatja: 3 orë;

14)Të menduarit dhe vepruarit pozitiv; Kohëzgjatja: 3 orë;

15) Përballimi dhe Menaxhimi i Flukseve drejt Prioriteteve; Kohëzgjatja: 3 orë;

16) Menaxhimi i Zyrës; Kohëzgjatja: 6 orë;

17)Informatizimi i dokumentacionit; Kohëzgjatja: 2 orë;

18) Menaxhimi i Kohës; Kohëzgjatja: 3 orë;

19)Efiçenca Individuale, (ndryshimi midis të Suksesshmit dhe të Pasuksesshmit); Kohëzgjatja: 3 orë;

20)Teknikat rezultative të raportimit dhe dokumentimit; Kohëzgjatja: 3 orë;

21) Si ndërtohet një cv e suksesshme; Kohëzgjatja: 2 orë;

22) Karizma dhe Suksesi; Kohëzgjatja 3 orë;

23) Rëndësia e Këshillimit të Karrierës në Suksesin e të Rinjve; Kohëzgjatja: 2 orë;

24) Menaxhimi efikas i Biznesit; Kohëzgjatja: 3 orë;

25) Ndërtimi i Strategjive Multidimensionale të Marketingut; Kohëzgjatja: 3 orë;

26) Shërbimi ndaj Klientit, pasqyrë e nivelit dhe standartit të Biznesit; Kohëzgjatja: 3 orë;

27) Marrëdhëniet me Publikun(PR) dhe Suksesi i Imazhit të Biznesit dhe Institucionit; Kohëzgjatja: 3 orë;

28) Kontabiliteti në Praktikë dhe Problematikat; Kohëzgjatja: 3 orë;

29) Ndërtimi dhe Implementimi i Strategjive të Marketingut në Praktikë; Kohëzgjatja: 3 orë;

30) Filozofia dhe Teknikat e Shitjes; Kohëzgjatja: 3 orë;

31)Të Mendosh dhe Punosh me Strategji; Kohëzgjatja: 3 orë;

32) Drejtimi dhe Menaxhimi i Suksesshëm dhe Strategjik i Biznesit Kohëzgjatja: 6 orë;

33) Strategjitë Efikase për Kërkimin, Gjetjen dhe Promovimin në Punë Kohëzgjatja: 3 orë;

34) Çelësi i Suksesit në Karrierë; Kohëzgjatja: 2 orë;

35) Menaxhimi me Vizion Kohëzgjatja: 3 orë;

36) Menaxhimi i Emocioneve; Kohëzgjatja: 3 orë;

37)Zhvillimi dhe Rëndësia e Aftësive Komunikuese dhe Prezantuese Kohëzgjatja: 3 orë;

38)Informacioni dhe Dokumentacioni i Duhur i Biznesit për Shmangien dhe Parandalimin e Gjobitjes; Kohëzgjatja: 2 orë;

39) Si të jeni të suksesshëm në kërkimin dhe gjetjen e një pune;

40) 7-PRO Marketingu i Vetes Kohëzgjatja: 3 orë

41) Marketingu strategjik dhe sfidat e tij Kohëzgjatja: 3 orë

42)Trajnim për trajnerët (TOT) Kohëzgjatja: 3 orë

43) Rritja e rezultateve dhe performancës në punë Kohëzgjatja: 3 orë

Adresa: Rr. Him Kolli, V.23/1 ; Tel: 042242107; mob: 0662888893; www.irisoft.edu.al; e-mail: [email protected]

Must watch
Business Mag Nr. #23 - Qershor 2020

Të gjitha planet tuaja për këtë vit, si individë apo sipërmarrës mund të jenë përmbysur. Mbërritja e Coronavirusit në Shqipëri paralizoi gjithçka, ashtu si kudo. Në mënyrë të papritur na vuri në kushte tërësisht të tjera pune, na shtoi pasigurinë e shqetësimin për të ardhmen.

Sipërmarrjet, kryesisht në fushën e IT u përshtatën më shpejt, duke angazhuar punonjësit nga shtëpia. Ato zhvilluan dhe më tej mundësitë për të punuar në distancë, ndërkohë që shumë kompani të tjera u mbyllën plotësisht.

Kjo është një periudhë sprove, për individin, drejtuesit dhe liderin. Kjo është lufta që po zhvillohet në spitale dhe fronti i parë i saj janë mjekë, infermierë e sanitarë. Historia e ekonomisë k a treguar se gjithmonë pas një situatë të vështirë ka një ringritje. Dhe ne besojmë se kështu do të jetë.

Deri atëhërë ajo çka na mbetet të bëjmë është respektimi i rregullave të kërkuara, marrja e përgjegjësive ndaj të tretëve për aq sa mundemi, e të interesohemi për të pamundurit, të ndajmë diçka për ta.

Solidariteti nuk ka munguar e nuk do të na mungojë as kësaj radhe. Ajo çfarë doli në pah krahas solidaritetit ishte varfëria: e shtetit, e kompanive dhe e vetë individëve.

Një ditë pas dërgimit të 30 bluzave të bardha në Itali, The Guardian na vlerësoi në artikullin e saj si zemërgjerë edhe pse Ky numër ishte planifikuar të botohej në Prill 2020, por procesi u shty për shkak të masave të ndërmarra si pasojë e shpërthimit të Covid-19. Edhe pse në kohë vështirësish, jemi …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale