Tashmë mund të bëni telefonata falas me Google Home
Përditësuar së fundmi: 19/08/2017

Tashmë mund të bëni telefonata falas me Google Home

Share
nga Neada Muçaj
Gus 19, 2017

Ju kujtohet në muajin maj, kur Google njoftoi se do t’ju mundësonte njerëzve të kryenin telefonata falas përmes Google Home?

Paisja është vënë në punë duke filluar nga sot.

Nëse ju thoni për shembull “Google, telefono fast food-in më të afërt me mua,” ai do të marrë të dhënat dhe do të kryej thirrjen.

Ose, nëse i lejoni Google Home akses në kontaktet tuaja, ju mun të thoni diçka si “Google, telefono mamin,” dhe ai do të zbatojë urdhërin tuaj. Ai gjithashtu është në gjendje të njoh zërat e ndryshëm të personave që bashkëbisedoni, prandaj nëse keni 2 kontakte me emrin “Mami” në telefon, ai do të telefonojë atë të duhurën.

Për momentin, telefonata do të kryhen nga një numër privat/i panjohur… që në fakt pas shumë vitësh eksperiencë njerëzit janë mësuar mos t’ju përgjigjen. Google thotë se ata do krjojnë mundësinë për të regjistruar të dhënat tuaja dhe numrin personal deri në fund të këtij viti.

Paisja po përhapet në çdo shtëpi, me një çmim për vetëm 109 dollarë.

/TechCrunchEvente