akses Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Njihuni me Galaxy S10 Lite dhe Note10 Lite

Sipërmarrje

Shqipëria synon të përmirësojë mundësitë e femrave në sipërmarrje

Business Pulse

Si të ankoheni më pak dhe të ndjeheni më mirë në punë?

Lajme

Qeveria masa shtrënguese për aksesin e fëmijëve në internet

Business Pulse

Rreziku i të qenit instagram influencer

Internet

5 G po vjen. A jemi të përgatitur?!

Sipërmarrje

Startup-et e femrave në Europë, më pak akses në financim

Lajme

Vendosen në dispozicion sportele këshillimi për biznesin

Teknologji

Tashmë mund të bëni telefonata falas me Google Home

Teknologji

WhatsApp po teston një funksionalitet të ri të kërkuar nga përdoruesit