Warren Buffett Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Këta miliarderë ndajnë me ne sekretin e suksesit të tyre

Strategy

Këshilla mbi paratë nga sipërmarrësit më të suksesshëm në botë

Sipërmarrje

Warren Buffett deklaron se nuk do të investojë kurrë në kompaninë Microsoft

Business Pulse

Thënie për lidershipin nga drejtuesit më me ndikim në botë

Business Pulse

Sa vite iu deshën njerëzve më të pasur në botë për të kaluar nga milionerë në miliarderë

Sipërmarrje

“Investitori inteligjent”, libri i shkruar nga një hebre konsiderohet si më i lexuari nga miliarderët

Sipërmarrje

Top 10 investimet më të mëdha të Warren Buffett

Personazhe

Pse Bill dhe Melinda Gates i dhurojnë paratë e tyre?

Business Pulse

Warren Buffett flet për Bitcoin: ‘Do të ketë një fund të keq’

Sipërmarrje

Çfarë kanë të përbashkët liderët e mëdhenj?

Evente

Trajnim nga BERZH – Si të menaxhoni një kompani konsulence?

Tetor 29, 2018
- 30 Tetor, 2018 dhe 20-21 Nëntor 2018, ora 9:00 AM - 5:30 PM

Panairi i 21 i Librit “Tirana 2018”

Nëntor 14, 2018
– 18 Nëntor ora 08:00 - 21:00