think big Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Personazhe

Sara Karaj: Bizneset shqiptare kanë nevojë për influencer

Sipërmarrje

Think Big, emisioni për sipërmarrjen dhe tregun e punës 

revista

Bëje pjesë të leximeve të kësaj vere numrin 21 të Revistës së Businessmag

Personazhe

Këshilla suksesi nga sipërmarrësja Valbona Begolli

Personazhe

Produksionet shqiptare që duhet të ndjekësh në YouTube

Lajme

Think Big, emisioni i ri i sipërmarrjes dhe këshillimit të karrierës në Businessmag

Strategy

Largo dështakët nga jeta jote nëse do të jesh i suksesshëm

Strategy

Sekretet e suksesit të Donald Trump