suksesi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Shitja e ajrit është sipërmarrja më e re në treg – Ja si funksionon

Slideshow

Post Startup Grind, Rafaela Rica: “Vlera më e rëndësishme e një kompanie janë njerëzit që punojnë në të”

Sipërmarrje

Mos e harxho kohën duke pushuar – thotë shënimi në një pecetë kokteili në Kosovë

Strategy

10 gjërat që bëjnë njerëzit e suksesshëm pas pune

Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Strategy

Thënie frymëzuese nga i famshmi Will Smith

Horoskopi i biznesit

Për këtë shenjë, viti 2017 është i suksesshëm në të gjitha fushat e jetës

Sipërmarrje

Trendi që po prek të gjitha kompanitë

Lajme

Letra e lamtumirës e Richard Branson për Virgin America

Sipërmarrje

10 mësime të rëndësishme të karrierës që shumica e njerëzve i mësojnë shumë vonë

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00