Steve Jobs Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

6 fakte të çuditshme nga jeta e Steve Jobs

Sipërmarrje

Steve Jobs e pushon nga puna, por ai hap kompaninë e tij

Strategy

Ja si t’i përgjigjemi në mënyrën e duhur një fyerjeje

Strategy

8 aftësitë që duhet t’u mësoni fëmijëve që duan të bëhen sipërmarrës

Strategy

Si Steve Jobs mashtroi një sallë plot me njerëz dhe ndryshoi botën?

Sipërmarrje

Cila është sfida për udhëheqësit e së nesërmes?

Strategy

Çdo ekip biznesi ka nevojë për një Jobs dhe një Wozniak. Zbuloni se cili jeni ju

Strategy

Mësoni nga prezantimi më i mirë i të gjitha kohërave

Slideshow

Lidhja dashuri-urrejtje midis Bill Gates dhe Steve Jobs

Teknologji

Përse u krijua iPhone?

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00